neděle 31. července 2011

Proč jít na brigádu v call centru právě do Istimy?

Istima je netradiční brněnské call centrum, poskytující brigádníkům nadstandartní ohodnocení, profesionální školení operátorů a v neposlední řadě příjemné prostředí plné lesních motivů a zeleně.
Na jiné letní brigádě se nadřete, v Istimě sedíte na pohodlných židlích a v příjemné openspace  kanceláři. Vaše odměna není jen za odseděný čas, ale i za odvedené výkony, takže se může dostat až na 200,-Kč za hodinu.
Call centrum Istima se nachází ve středu Brna, na frekventované ulici Cejl 40/107 dvě minuty chůze od tramvajové zastávky Tkalcovská, což z call centra dělá příjemné místo pro práci i brigádu.
Naše call centrum má velmi individuální přístup k brigádníkům, po společném školení jim během hovorů radí kouči a po nich jim sdělují, co se podařilo a na čem je ještě nutné zapracovat.
Brigáda v call centru Istima tedy není jen přivýdělek, ale skvělá zkušenost do budoucnosti. Je jedno kde budete pracovat, ale je vysoce pravděpodobné, že se tam budete setkávat s různými lidmi. Právě komunikační dovednosti vám pomohou s nimi vyjít, případně zažehnat konflikty, či jim zcela předejít.
Poslední výhoda má čistě praktický charakter, v call centru je zařízená kuchyňka, která je k dispozici jak pracovníkům, tak brigádníkům. Totéž platí i o prostorné terase, na níž je možné poobědvat, případně si jít o přestávce zakouřit.

Žádné komentáře:

Okomentovat